Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

FYSIO FRESH Henkilöstö

 

 

Henkilöstömme koostuu eri hoitoalojen osaajista. Näin saat aina itsellesi parhaiten sopivan avun !

 

 

Fysioterapeutti Marjo Ingalsuo

 

Erityisosaamisiini kuuluu tuki- ja liikuntaelinten vaivojen perusteellinen tutkiminen, analysointi sekä näistä selkeä kertominen asiakkaalle, jotta asiakas itsekin hahmottaa, mistä on kysymys. Tästä saankin jatkuvasti hyvää palautetta, että olen ensimmäinen ihminen, joka kertoo ääneen, miten johonkin kiputilaan on jouduttu. Tutkimiseen liittyen olen käynyt erityiskoulutuksena mm. healt movement koulutuskokonaisuuden sekä mm. juoksun/kävelyn analysointikoulutuksen. Manuaaliterapian osalta olen käynyt fysiatrian ylilääkäri Jari Ylisen koulutukset akupunktioon ja faskia eli lihaskalvokäsittely ja venytyshierontaan.
- Fysioterapia
- Faskiakäsittely
- Hieronta
- Akupunktio
- Juoksun ja kävelyn analysointi
- Leikkauksen/vamman jälkeinen kuntoutus

 

 

Auktorisoitu personal trainer ja koulutettu hieroja Aki Parviainen

 

Pienryhmäliikunnat: liikkuvuus/kehonhuoltoryhmät ja niska/selkäryhmät. 

Lue ajankohtaiset asiat pienryhmistä facebookista: "Fysioterapeutti Marjo Ingalsuo".

Räätälöin myös pienryhmiä  tarpeen mukaan erilaisiin tavoitteisiin tähdäten.

 

 

 

 

 

 

 

Jäsenkorjaaja ja koulutettu hieroja Marko Lehti


Olen työskennellyt päätoimisena jäsenkorjaajana ja hierojana valmistumisestani vuodesta 1993 alkaen. Vuosina 1995-2000 toimin jäsenkorjaajana Kaustisen Kansanlääkintäkeskuksessa.
Yksityisvastaanotto minulla on ollut vuodesta 1993 alkaen Helsingin keskustassa, rautatieaseman lähettyvillä. Olen erikoistunut erityisesti erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitoon.

Lisätietoja: Markolehti.fi

 
- Hieronta
- Jäsenkorjaus

 

 

 

 

 

Jalkojen hoitaja Marjut Parkkamäki-Siiankoski

 

Terveydenhoitoalan tutkintoni jalkojenhoidon ammattitutkinnon lisänä antaa valmiudet hoitaa niin jalkaterien iho- ja kynsimuutoksia kuin erityisryhmien, kuten diabeetikkojen lieviä jalkaongelmia. Vakavat ongelmat ohjaan aina tapauskohtaisesti joko jalkaterapeutin tai lääkärin vastaanotolle.

Pyrin ongelmatilanteissa oireiden hoidon lisäksi myös selvittämään syyn ongelmiin. Toisinaan tuloksellinen hoito vaatii kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, eikä aina pelkkä hoitajan työ riitä, vaan myös asiakkaan itsensä täytyy osallistua aktiivisesti hoitoon omalla ajallaan. Siksi koen erityisen tärkeänä antaa oikeanlaista, yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa.